Glasservice

Ramen zijn alleen prettig als je er doorheen kunt kijken. Verouderd glas vertoont vaak een witte waas of er zijn door omstandigheden krassen op het glas gekomen.

Ruit lek of stuk?

Het komt nu eenmaal voor dat een raam stuk gaat. Het verwijderen van de glasrestanten moet voorzichtig gebeuren om te vorkomen dat het kozijn beschadigd. Lukt dat om welke reden dan ook niet, repareren wij de schade aan het hout en plaatsen een nieuw raam. We werken alles af met een betrouwbare kitrand.

Bespaar op energie!

Hoe ouder een raam is, des te minder energie u bespaard. De kwaliteit van glas wordt steeds meer verbeterd waardoor het de investering waard is om uw oude ramen te vervangen. HR++ glas levert u namelijk al een besparing op van 15%!

Serres plaatsen of renoveren

Denkt u erover een serre te laten plaatsen? We geven u groot gelijk. Een serre is een prachtige manier om de ruimtelijkheid van uw woning te versterken, en al dat lícht dat opeens de kamer binnenkom. Schildersbedrijf J Koevoets plaatst serres met nieuw, gelaagd dubbelglas. Ook als u een serre hebt die u wil laten renoveren of repareren, voeren we graag de herstelwerkzaamheden uit.

Spiegels repareren

Is die prachtige spiegel stukgevallen? Oei, dan hopen we niet dat u bijgelovig bent, want daar schijn je je 7 jaar ongeluk mee op de hals te halen. Niet als je Schildersbedrijf J. Koevoets belt hoor. We voeren de reparatie snel uit en na de reparatie is geen spoor meer van het ongelukje te zien.