Kleine reparaties

Voorkom schade door te weinig onderhoud. Toch lijkt het onoverkomelijk dat te laat wordt ingezien dat er onderhoud moet plaatsvinden waardoor er schade ontstaat. Wij voeren diverse reparaties uit voordat we kunnen gaan schilderen. Maar ook als u het schilderwerk zelf uitvoert, verrichten wij de reparaties voor u. Wij geven daar waar nodig altijd gratis adviezen!

Houtrotbehandeling

Hout is nu eenmaal een keer aan vervanging toe. Meestal begint hout te rotten op plekken waar weinig of geen bescherming aanwezig is. In een hoek van een kozijn, onderdorpels of deurpost.

Houtrot is op verschillende manieren te repareren. Vaak wordt het oude gedeelte verwijderd en vervangen voor een nieuw stuk hout. Tegenwoordig kunnen we ook het oude, rotte hout weghalen en weer opvullen met een epoxyhars. Vraag onze gecertificeerde vakmannen naar de juiste oplossing.

Afwerking glasschade

Nadat wij voor u nieuw glas hebben geplaatst, werken wij het kozijn ook weer netjes af met nieuwe glaslatten en kit. Wilt u het kozijn ook meteen opnieuw geverfd hebben? We zijn er toch en schilderen het hout meteen in de gewenste kleur.